A hisztis és önző nő
Érintés Fórum
kommunikáció, kapcsolatok, szerelem, szabadidő, életmód
Regisztráció   Felhasználónév és jelszó emlékeztető
 
Gondolatok a szerelemről - Fórumok - Válasz - Keresés -  LoveBox erdélyi társkereső - Gyógymasszázs és pihenés

Érintés Fórum / Társadalom és kultúra / A hisztis és önző nő
Szerző Üzenet
erintes
a facebook-on
# Elküldve: 2010.11.6 03:57
Válasz 
A hisztis és önző nő olyan férfit keres, aki ki tudja belőle hozni az ellenkezőjét is.

Az ellenkezőjét? Vagy az ellenkezőjét is? Ezt is, azt is? Dehát miért kellene kihozni a hisztit is egy olyan nőből, akiben ez már alapból benne van? Jó, valószínűleg elírta.

Akkor viszont megkérdezném tőle, hogy szerinte mi a hiszti ellentéte, ellenkezője? Mit vár el a férfitól, hogy az kihozza belőle? Én már csak azzal is megelégedek, ha egy nő nem hisztis. De egy tulajdonság hiánya még nem ugyanaz az ellentétével.

Adott tehát egy olyan nő, akinek az elképzelése szerint a férfinak kell tudni kihozni belőle a jót vagy a rosszat. Az ilyen nő a környezete függvénye. Nem olyan amilyen akar lenni. Hanem azzá válik, amit kiváltanak belőle. Nem azt teszi, amit szeretne, csak reagál az őt ért ingerekre.

Bármilyen nagy legyen viszont a tudása egy férfinak, nem fog tudni semmit kiváltani belőle, ami már alapból nincs benne a nőben. Egy hisztis nővel pedig nem lehet kezdeni semmit. Vagyis nem lehet hatni rá, nem lehet már kiváltani belőle semmit.

Az igazi tudás ilyen szempontból egy férfi számára nem az, hogy milyen módon váltson ki pozitív érzelmeket egy ilyen nőből, hanem, hogy kezelje a hisztis nőt, amikor az ilyen módon megnyilvánul. Két ismert megoldás van a hisztire: a tettlegesség vagy a futás. Egyik sem férfias, de a lehetséges megoldások közül a két legkevésbé rossz.

A hölgynek pedig minél hamarabb el kell kezdeni dolgozni önmagán. Ugyanis mi férfiak nem hisztis és önző nőket keresünk, azzal a céllal, hogy kihozzunk belőlük valami egyebet (is).

Válasz
Félkövér  Dőlt  Aláhúzott  Kép hivatkozás  URL Link  Insert YouTube video 

 » Felhasználói név (ügyelj a nagy és a kis betűkre!)  » Jelszó 
Csak regisztrált felhasználók szólhatnak hozzá a témához. Add meg az Érintés-nél használatos felhasználóneved és jelszavad. Ha még nincs, regisztrálj. Ha elfelejtetted a felhasználónevedet vagy a jelszavadat, használd az oldal tetején levő jelszó emlékeztetőt.
 

Nem vállalunk felelősséget a weboldalunkon a felhasználóink által megadott információk valóságtartalmával kapcsolatban. Érintés Fórum - Copyright © 2013 erintes.com Powered by miniBB.net™ © 2001-2016

Távolítsd el életedből, ami szükségtelen, és rögtön áramlani kezd, ami szükséges.  

Diamond jewelry and wedding gifts -